Brutariile PAUL produc acum si paine bio preparata cu faina, drojdie, lapte si unt din Agricultura Biologica Certificata

Brutariile PAUL produc acum si paine bio preparata cu faina, drojdie, lapte si unt din Agricultura Biologica Certificata

Cele mai cautate produse bio de pe malurile Sennei, se gasesc acum in locatiile Paul din Bucuresti

Datorita succesului de care s-au bucurat produsele bio, atat in Franta cat si in Romania, Paul ti-a pregatit in luna Mai o surpriza cu un gust deosebit.
Trei dintre cele mai apreciate produse vor fi in aceasta perioada vedetele incontestabile ale brutariilor Paul din Bucuresti.

Crocante, aurii si bio cu o savoare unica, o prezenta discreta, dar atat de necesara pe masa fiecaruia.
Cand spunem toate acestea ne gandim la minunata baguette bio, acum la 6.90 lei, pain mie bio la numai 11.90 lei si “boule bio” la un pret imbietor de 13.90 lei.

Produsele certificate bio sunt tot mai cerute pe piata europeana, de aceea Paul va ofera in luna Mai, trei dintre retetele cele mai de succes ale painilor sale.

Painile bio, sunt preparate cu faina, drojdie, lapte si unt din Agricultura Biologica Certificata.
Asa cum v-a obisnuit si pana acum, Paul acorda in continuare toata atentia produselor, avand intentia in viitor de a largi gama de paini biologice.

Cu o traditie de peste 120 de ani, PAUL defineste arta brutariei franceze, fiind renumit pentru rafinamentul, prospetimea si calitatea celebrelor sale produse. Franzele, baghete, paini vieneze si rustice, painici cu stafide sau cu ciocolata, sunt servite zilnic in cele 450 de magazine deschise in intreaga lume.

Lantul de brutarii Paul este prezent in Romania incepand cu anul 2008. In prezent, in Bucuresti sunt deschise 4 brutarii Paul in Baneasa Shopping City, Piata Dorobanti, Afi Cotroceni si Universitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *