Campania : „Nu toate frunzele sunt bune. Stop etnobotanicelor !”

Campania : "Nu toate frunzele sunt bune. Stop etnobotanicelor !"

Doctorul Tudor Ciuhodaru continua campania impotriva etnobotanicelor oferind alternative traficului de droguri. In cadrul campaniei nationale ,,nu toate frunzele sunt bune. Stop etnobotanicelor !” tinerii sunt incurajati sa faca sport, sa participe la campanii de ecologizare a spatiilor verzi iar ,,carnetele etnobotanice” ofera informatiile necesare privind risculurile consumului de droguri. Ieri si azi a fost ,,liber la iarba….verde” in Iasi in zona de agrement C.A.Rosetti sub semnul sportului si actiunii de ecologizare „Gratar Curat” din zona de agrement alaturi de cei de la asociatia ,, MaiMultVerde”.Deputatul spera ca proiectul de hotarare locala ce asigura accesul permanent al tinerilor pe terenurile de sport ale unitatilor de invatamant sa fie adoptat pana la terminarea vacantei.

„Perioada vacantei de vara se dovedeste adesea critica pentru tineri in ceea ce priveste consumul de droguri iar in aceste zile numarul celor intoxicati cu etnobotanice a fost in crestere. Anturajul devine un factor de risc mai ales cand se asociaza scaderii influentei familiei sau al scolii.

Informarea,educarea si oferirea de alternative la consumul de droguri completeaza masurile legislative pe care le-am initiat in interzicerea magazinelor de vise.

Ieri a fost,,liber la iarba” la Iasi pentru ca tinerii au hotarat sa luptam impreuna impotriva drogurilor.

Speram ca si autoritatile locale sa ne aprobe proiectul de hotarare prin care se asigura accesul pe perioada vacantei pe terenurile de sport ale unitatilor de invatamant. Costurile sunt nesemnificative si aici nu vorbim de costuri ci de viata copiilor nostrii. Reamintesc celor ce amana acest proiect ca traficantii de droguri nu sunt in vancanta !”a precizat, intr-un comunicat de presa, Tudor Ciuhodaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *