Campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice din municipiul Suceava

Acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice în Crasna, Bâlteni şi Novaci, judetul Gorj
Campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice din municipiul Suceava
Campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice din municipiul Suceava

Sucevenii care au in gospodaria proprie diverse echipamente electrice si electronice uzate le pot trimite la reciclare, in cadrul campaniei ”Locul deseurilor nu este in casa ta!”, organizata de Asociatia RoRec in parteneriat cu Primaria municipiului Suceava.

Campania de de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) se desfasoara sambata, 24 mai, cand sucevenii vor avea la dispozitie patru puncte provizorii de colectare, unde pot duce deseurile electrice si electronice de care doresc sa se debaraseze responsabil:
1. Parc Florea Vladimir (bulevardul 1 Mai, vizavi de Policlinica)
2. Cartier George Enescu – bulevardul George Enescu (parcare – vizavi de bloc Curcubeu)
3. Cartier Burdujeni – str. Calea Burdujeni (vizavi de Piata Agroalimentara)
4. Cartier Zamca – intersectie str. Octav Bancila cu str. Ion Neculce

”Ai unul sau mai multe aparate electrice defecte, baterii uzate, becuri sau neoane, adica deseuri de echipamente electrice si electronice (DEEE)? Nu merita sa-ti ocupi casa cu ele si in nici un caz nu trebuie sa le arunci la gunoi sau in natura – este ilegal! DEEE-urile polueaza mediul in care traim. Fa un gest simplu, corect si responsabil – scapa de aceste deseuri in cadrul campaniei de colectare ”, a declarat Cristian Oprea, manager regional al Asociatiei RoRec.

Cele patru puncte provizorii de colectare sunt deschise intre orele 09.00-17.00.

Pentru cei care vor sa se debaraseze de deseuri electrice mari si grele, Asociatia RoRec, impreuna cu autoritatile locale, le pune la dispozitie serviciul gratuit de preluare a DEEE-urilor voluminoase direct de la domiciliu sau sediu de firma ori institutie. Tot ce trebuie sa faca este sa apeleze gratuit TelVerde 0800 444 800, zilnic, intre 9.00 si 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *