Campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice in Otopeni si Tunari

Campanie de colectare a deseurilor electrice si electronice in Otopeni si Tunari

Sambata, 5 mai 2012, intre orele 09.30 a€“ 16.00, Asociatia RoRec, alaturi de primariile Otopeni si Tunari si de partenerii Candy, Philips si Skil, organizeaza o noua actiune de colectare in judet, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”. Astfel, locuitorii sunt asteptati sa aduca, la punctele de colectare enumerate mai jos, deseurile de echipamente electrice si electronice:

Otopeni
1. Strada Lacul Ursului (zona pietei)
2. Strada Sofia (intersectie cu Strada Bisericii)
3. Strada Ferme A (intersectie cu Strada Ferme F)
4. intersectie Drumul Odăii cu Strada Tudor Vladimirescu

Tunari
5. In fata scolii

In cazul unor obiecte grele sau voluminoase pe care cetatenii vor sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informatii suplimentare in legatura cu modalitatea in care acestia pot programa un transport, cetatenii pot apela numarul 0767.670.412, disponibil pana vineri, 4 mai, intre 09.00-18.00 si sambata, 5 mai, pana la ora 15.00.

Pentru deponentii din Otopeni si Tunari, Asociatia RoRec va organiza doua tombole si, prin tragere la sorti, acestia au posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre premiile oferite de partenerii Candy, Philips si Skil.

Astfel, cetatenii din Otopeni care depun aparatura electrica sau electronica veche ori uzata, pot castiga unul dintre urmatoarele premii oferite de Candy si Philips: 5 cuptoare cu microunde, 10 fiare de calcat si 10 cafetiere.

Deponentii din Tunari pot pleca acasa, in urma tragerii la sorti, cu unul dintre urmatoarele premii oferite de Philips si Skil: 5 masini de gaurit si 10 mixere.

Tragerile la sorti pentru ambele localitati si premierea voluntarilor vor avea loc sambata, 5 mai, ora 18.00, la Sala de Consiliu a Primariei Otopeni.

Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate, in 2011, in cadrul campaniei “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. Daca, in 2010, campania s-a desfasurat in 13 judete, in anul 2011, Asociatia RoRec a desfasurat nu mai putin de 220 de actiuni in 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente