Campanie de colectare a obiectelor uzate la Oradea

Colectare deseuri electrice si electronice in Satu Mare
Campanie de colectare a obiectelor uzate la Oradea

Primaria Oradea organizeaza in perioada 14 – 28 iunie, o campanie de curatenie, care are scop colectarea de la populatie a obiectelor de uz caznic si gospodaresc uzate (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, geamuri si usi uzate), altele decat aparatele electrice si electronice.

Nu se vor colecta deseurile din amenajari interioare (moloz), deseuri din curatenia pivnitelor si podurilor si aparate electrice si electronice.

Cetatenii, sunt rugati sa depuna pe amplasamentele stabilite pentru fiecare zona, in ordine, cat mai aproape de bordura carosabilului, fara a impiedica circulatia, deseurile de tipul celor mentionate mai sus, pana cel tarziu cu o zi inainte de ziua programata pentru colectare.

Dupa incheierea campaniei de curatenie este strict interzisa depozitarea reziduurilor de orice fel pe domeniul public al municipiului. Orice abatere in acest sens se va sanctiona contraventional conform HCL nr. 386/2009 (Regulamentul de salubrizare a municipiului Oradea).

Dupa expirarea perioadei de colectare a obiectelor de uz casnic si gospodaresc (14.06 – 28.06 2011), asociatiile de proprietari vor plati cuantumul serviciului prestat de catre RER Ecologic Service S.A., operatorul licentiat sa presteze aceasta activitate pe raza municipiului Oradea.

Pe perioada campaniei, reprezentantii RER vor ridica gratuit aceste materiale din cele 35 de puncte de colectare stabilite. Acestea pot fi vizualizate in atasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *