Campanie de impadurire in judetele Arad si Timis

Aproximativ 7.000 de tei si frasini vor fi plantati in aceasta primavara in Arad si Timis, in cadrul miscarii nationale „Milioane de Oameni, Milioane de copaci”, de o companie americana, care detine unitati de productie in cele doua judete.
impadurire
Primele doua actiuni au avut loc in comuna Bacova, din judetul Timis, unde 40 de elevi ai scolii generale, impreuna cu 20 de voluntari ai companiei, au plantat intr-o singura zi aproape 500 de tei si frasini, care vor forma perdele vegetale de protectie pe terenul recomandat de catre primaria locala. „Milioane de Oameni, Milioane de copaci”, initiata in 2006 de Fundatia PRAIS, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Garda Nationala de Mediu, miscare recunoscuta de catre UNEP (United Nations for Environment Protection).

„In urmatoarele zile vom planta alti 330 de tei si frasini in judetul Timis, urmand ca pana la finele lunii martie, sa plantam 1.500 de arbori in judetul Arad. Pentru crearea de perdele vegetale in vecinatatea fermelor vom planta pana la finele campaniei de primavara alti 4.620 de copaci”, a declarat Bogdan Mihail, director General Smithfield Ferme, societate care participa la campanie.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *