Campanie de plantare finalizata in Saraiu

Campanie de plantare finalizata in Saraiu

Primaria comunei Saraiu a desfasurat in aceste saptamani, programul de plantare a puietilor de salcam cat si a pomilor fructiferi cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta.

Administratia locala din comuna Saraiu, a finalizat lucrarile de plantare a pomilor fructiferi, din cadrul Programului de reinfiintare a livezilor, demarat inca din toamna anului 2010 de Consiliul Judetean Constanta (CJC). Programul presupune plantarea de pomi fructiferi – meri, caisi, piersici, ciresi, peri, pe terenurile aferente scolilor sau in locatiile puse la dispozitie de primariile care au dorit sa faca parte din acest program, printre care si comuna Saraiu.
Pana in acest moment, conform declaratiilor edilului Vasile Bajan au fost plantati 500 de pomi in curtile scolilor si gradinitelor din Saraiu si din Dulgheru. in saptamana ce a trecut s-au terminat de plantat si cei 30.000 de puieti de salcam primiti tot de la Consiliul Judetean Constanta (CJC) prin Regia Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta (RAJDP). Terenurile destinate plantarilor au fost alese in cadrul sedintei de Consiliul Local, acestea fiind pe firul raului Topolog. Toate aceste lucrari de plantare s-au realizat cu persoanele beneficiare ale Legii 416/2001, privind venitul minim garantat.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,546FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente