Campanie de reciclare a hirtiei

Asociatia Tinerilor din Romania pentru Cultura si Normalitate organizeaza, in perioada 10-12 septembrie, a doua editie a Campaniei pentru Normalitatea Mediului, ca urmare a succesului de care s-a bucurat prima editie a aceluiasi proiect de ecologie.
colectare hartie
Potrivit unui comunicat, Campania pentru Normalitatea Mediului face parte din programul “Cultura si normalitate III – 2008” si urmareste colectarea deseurilor de hirtie si carton in scopul revalorificarii acestora. Bucurestenii sint asteptati sa aduca la punctele de colectare orice fel de hirtie, de la pliante, afise si reviste la caiete, carti si ziare. Tinerii voluntari de la ATRCN vor colecta hirtia in urmatoarele puncte din Bucuresti: Piata Romana (la coloane), Piata 21 decembrie 1989 (la fintina de la Universitate), Bd. Tineretului (intrarea in parc), intre orele 10:00-20:00, pe parcursul celor trei zile ale campaniei.

DEZVOLTARE DURABILA. Fiecare persoana care va dona hirtie pentru reciclat va primi un pliant al Asociatiei Tinerilor din Romania pentru Cultura si Normalitate – realizat din hirtie reciclata -, care contine informatii despre ATRCN, despre parteneri, precum si informatii legate de importanta actiunilor pentru mediu, pentru combaterea efectelor incalzirii globale. Obiectivele Campaniei pentru Normalitatea Mediului sint promovarea spiritului civic si educarea cetatenilor in vederea protejarii mediului inconjurator, aplicarea conceptului de dezvoltare durabila, promovarea actiunilor de voluntariat organizate de tineri si a solidaritatii cu initiativele civice ca factor al normalitatii, se mai arata in comunicat.

Sursa: Jurnalul National

Articole similare

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente