Eveniment Jurnalul National – Invitatie la Tirgul ECO

1
528

Jurnalul National si Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” din Capitala va asteapta pe 13 – 14 septembrie (simbata si duminica) la un tirg de produse alimentare ecologice.
targ eco
La tirgul de la Muzeul Satului veti avea ocazia sa degustati si sa cumparati o multime de alimente fara pesticide, antibiotice, organisme modificate genetic sau E-uri.

Din oferta nu lipsesc legumele de sezon, delicioase brinzeturi si lactate, piine, paste fainoase, miere, sucuri de fructe si legume, fructe uscate, ceaiuri si produse din plante medicinale, gemuri, conserve, biscuiti si felurite dulciuri. Vor fi chiar si preparate din carne de melc eco. Aceste bunatati fara chimicale vor fi aduse de producatorii Apidava, Farmacia Naturii, Asociatia Valea Asaului, Ecoland, Ecomarket Transilvania, Escar Prod, Naturalia, Tremot Dobre si Fii, Natura SRL Biertan, EcolifeBio, Biocoop Sibiu si Ferma Topa, importatorul Naturaland si magazinele bio Pukka Food si Leacul. Tirgul Eco este organizat in parteneriat cu Asociatia Bio Romania, Antena 1, Radio Romantic, Boom Advertising, RATB si Metrorex.

ANTREN. Duminica, 14 septembrie, de Ziua Crucii, va asteptam la Muzeul Satului si la evenimentele organizate de Cirstovul Viilor – obicei calendaristic ce marcheaza inceputul culesului viilor. Antrenul va fi asigurat de Ansamblul Traditii Luncavitene din Judetul Tulcea.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.