Campanie inedita pentru ordine si disciplina pe strada in Timisoara

1
336

Timisoara centru„Nu te pune cu timisorenii”! Ati crede ca este avertizarea facuta de vreun grup de „smecheri” care face legea prin cartierele Timisoarei!
Nici pe departe. „Nu te pune cu timisorenii” este de fapt numele unei inedite campanii pentru pastrarea curateniei pe strazi! Traducerea ar fi urmatoarea: „nu te pune cu noi la un concurs de curatenie si civilizatie, noi suntem fruntea”
„Banatul e fruncea”  in mai multe privinte, au dovedit-o cei care au pornit revolutia in 89, cei care au pornit mai apoi „revolutia bicicletelor” iar acum o dovedesc cei care vor sa dea startul unei alte ” revolutii”: cea a curateniei.
Cativa timisoreni s-au gandit sa-si disciplineze „semenii” si sa-i traga de urechi ori de cate ori e cazul, adica ori de cate ori  un vecin-ruda-prieten-cunoscut sau simplu cetatean isi ” pierde” mucul de tigara pe jos si arunca hartiile langa cosul de gunoi in loc de in cosul de gunoi!
Membrii Clubului Rotary, din rolul de organizatori, vor constitui echipe de voluntari care vor amplasa afise, bannere, vor patrula prin oras, vor face sondaje de opinie, vor organiza intalniri cu asociatiile de locatari si vor invita vedete la manifestatii publice pentru a „trezi constiinta” timisoreanului civilizat.
Campania „nu te pune cu timisorenii” va dura un an de zile iar daca va avea succes, atunci ideea va fi imprumutata si altor orase din tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.