Ploiestiul va fi ingropat sub gunoaie!

0
326

Locuitorii blocurilor din Ploiesti, judetul Prahova, risca sa ramana cu ghenele pline de gunoi. Motivul – firma de salubrizare nu a reusit sa recupereze datoriile clientilor si nici nu i-a fost aprobata o majorare a tarifelor.
gunoi
Zilele trecute, dupa ce consilierii locali au refuzat sa aprobe o majorare a tarifelor percepute de firma de salubrizare Veolia, reprezentantii companiei au trecut la amenintari: „Ploiestiul va fi ingropat sub gunoaie”.

Primii vizati au fost locuitorii a 55 de blocuri din Ploiesti, care nu si-au platit facturile la gunoi din 2006. Ei au adunat datorii de 1,4 milioane de lei. Daca pana la 1 martie nu-si vor plati facturile, restantierii vor ramane cu gunoiul in fata blocului.

Mai mult, reprezentantii firmei de salubrizare au anuntat ca vor reduce la jumatate numarul de lucratori stradali, urmand ca strazile sa fie maturate o data la doua saptamani. In toamna anului trecut, pe 15 octombrie, contractul de salubrizare al municipalitatii cu firma Veolia a expirat si tot atunci s-a stabilit ca se va organiza o licitatie pentru ca orasul Ploiesti sa aiba doi operatori de salubrizare.

Sursa: InfoPortal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.