Campanie Mare Nostrum. “Colecteaza si tu uleiul vegetal uzat”

0
558
Reciclarea uleiului, enigmă pentru români
Campanie Mare Nostrum. “Colecteaza si tu uleiul vegetal uzat”
Campanie Mare Nostrum. “Colecteaza si tu uleiul vegetal uzat”

Incepand cu data de 16 mai 2014, ONG Mare Nostrum da start caravanei “Colecteaza si tu uleiul vegetal uzat”, care va avea loc in Constanta, Cumpana si Mangalia. Daca doriti sa ajutati mediul inconjurator, colectati uleiul vegetal uzat!

Prin aceasta caravana de informare se urmareste relansarea unui concept pe piata din Romania: acela de colectare a uleiului vegetal uzat, care poate fi ulterior valorificat in biodiesel.

“In acest an, voluntarii organizatiei vor imparti pliante si vor informa persoanele cu privire la uleiul vegetal uzat si efectele lui nocive. In Cumpana si Mangalia, incepand cu luna iunie, se va organiza si colectarea acestuia, pentru persoanele care nu au posibilitatea de a se deplasa pana in Constanta.

De ce se colecteaza? Simplu! Uleiul uzat este periculos pentru sanatatea umana si, totodata, are efecte nocive asupra mediului.

La 5 litri de ulei vegetal uzat colectat, fiecare persoana va primi ca recompensa din partea noastra 1 litru de ulei tocmai bun de folosit!

Campania se va desfasura pana in data de 26 septembrie 2014, in fiecare vineri, dorindu-se cresterea constientizarii privind problemele mediului inconjurator cauzate de activitatea umana si diminuarea cantitatii de ulei vegetal uzat care ajunge in apa sau in sol“, arata reprezentantii Mare Nostrum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.