Campanie RoRec de colectare a deseurilor electrice si electronice la Suceava

Campanie RoRec de colectare a deseurilor electrice si electronice la Suceava

Sambata, 19 mai a.c., intre orele 9 si 16, locuitorii din Cajvana si Arbore, dar si cei din localitatile invecinate, sunt asteptati sa se implice in actiunea derulata de catre Asociatia RoRec si partenerii sai prin colectarea, in punctele special amenajate enumerate mai jos, a deseurilor de echipamente electrice si electronice:

Cajvana: 1. Punct central Grup Scolar Cajvana (scoala din centru), vizavi de primarie; 2. Piata Cajvana (fostul SMA); 3. Gradinita Stadion; 4. Parc Groapa Rusului; 5. Parcare restaurant Puiu; 6. Iesirea din orasul Cajvana catre satul Arbore, intersectia cu strada Nica

Arbore: 1. Punct central Primaria Arbore; 2. Scoala Generala „Luca Arbure”; 3. Scoala Generala Nr. 1 Clit; 4. Scoala Generala Nr. 2; 5. Scoala Generala Nr. 3; 6. Scoala Generala Nr. 6 Botnareni.

In cazul in care deponentii au obiecte voluminoase sau grele pe care doresc sa le depuna in vederea reciclarii, trebuie sa stie ca beneficiaza de preluare gratuita de la domiciliu. Cetatenii pot obtine informatii suplimentare despre modalitatea in care pot programa un astfel de transport gratuit apeland numarul de telefon 0753.616.244, disponibil pana sambata, 19 mai, in intervalul orar 9-16.

Cei care se vor implica in campania Asociatiei RoRec si vor depune DEEE au sansa de a castiga unul dintre premiile puse in joc de partenerii Philips, la cele doua tombole organizate in Cajvana si Arbore. Astfel, la tragerea la sorti din Cajvana, deponentii pot castiga 2 roboti de bucatarie, 8 mixere, 5 cafetiere, 5 fiare de calcat. Tragerea la sorti si premierea voluntarilor vor avea loc sambata, 19 mai, la ora 17.30, la Grupul Scolar Cajvana (scoala din centru), vizavi de primarie. Locuitorii din Arbore care vor depune DEEE vor fi inscrisi automat la o tombola cu premii constand in 2 roboti de bucatarie, 8 mixere, 5 cafetiere, doua fiare de calcat. Sambata, de la ora 18.30, la Primaria Arbore, locuitorii vor afla daca au castigat unul dintre premiile puse in joc.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campanii, despre colectarea DEEE si despre un mediu curat.

In judetul Suceava, campania Asociatiei RoRec „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” a debutat la 12 mai, chiar in municipiul Suceava. Peste un milion de kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate, in 2011, in cadrul campaniei „Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare”, a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec. Daca, in 2010, campania s-a desfasurat in 13 judete, in anul 2011, Asociatia RoRec a desfasurat nu mai putin de 220 de actiuni in 39 de judete si in sectoarele 4 si 6 din Bucuresti, la care au participat, in total, peste 66.000 de cetateni. (CRISTIAN OPREA, Asociatia RoRec)

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente