Cand fumul urca, sufletul coboara

0
364

ecosapiensOdata ce devii un ecosapiens, iti asumi un rol si o stare de spirit noua, de inviorare, un inceput, o primenire, o noua viziune si atunci cand iti aprinzi o tigare deja te duci cu gandul la poluare, a ta, a mediului din jurul tau dar si a constiintei tale.
Fumul urca si sufletul coboara, dragii mei iar toti ce subscriu pentru un verde sanatos ar fi doar simpli demagogi, in aburii de fum. Lucrul inceput bine are trainicie si o putere a exemplului, imitabila.
Asa de verde si frumos ar putea fi totul in jur daca noi insine ne-am schimba comportamentul si ne-am deschide cu mai multa responsabilitate catre o lume Eco.
E frumos sa-ti scri gandurile si sa le citesti intr-o pagina ingrijita si sa stai deasemenea sa rasfoiesti pagina dupa pagina, dar atunci cand calculatorul se inchide ramani tu in mediul creat de tine. Imi doresc o lume Eco. Imi doresc o lume in care poti sa respiri curat si in care iti adie un sentiment al ego-ului ca azi am fost mai mult decat ieri: un ecosapiens adevarat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.