Produs biodegradabil pentru indepartarea vopselei

0
479

bio upBIOup-Gel este un produs pentru indepartarea vopselei pe baza de tenside neutrale si substante organice, are un grad ridicat de indepartare a vopselelor si este bio-degradabil.

De pe suprafete din sticla, faianta, suprafete metalice netede care sunt lacuite cu produse de inalta calitate (adica foarte rezistente la factori externi) se pot indeparta de regula fara probleme urme de vopsele(graffiti), creioane colorate si carioci, precum si alte substante uleioase.
La suprafete minerale, cum ar fi chlincerul, gresie calcaroasa, piatra etc., se recomanda folosirea unui dispozitiv cu jet de apa sub presiune, respectiv o perie de radacini.
Se recomanda testarea produsului pe o suprafata mica inainte de folosire.

Gelul se aplica cu ajutorul unei perii de radacini sau o pensula. Pt. suprafete mai mari se recomanda folosirea unei role rezistenta la diferiti dizolvanti. Suprafetele care se doresc a fi curatate se acopera in intregime cu gelul BIOup, intr-un strat suficient de gros. Urmele de vopsea astfel dizolvate pot fi acum indepartate cu usurinta de pe suprafete netede cu ajutorul unui servetel sau a unui burete. In cazul suprafetelor poroase se recomanda utilizarea unui dispozitiv cu jet de apa sub presiune. Curatarea trebuie efectuata de jos in sus, iar unghiul jetului de apa format la impact se recomanda a fi de cca. 45 grade.

Dupa o perioada de actionare de 2-5 min. vopselele sunt dizolvate. Se recomanda verificarea cu ajutorul unei pensule daca vopseaua s-a desprins complet de pe suprafata dorita. In caz contrar se recomanda marirea timpului de actionare cu inca 5-10 min. Cele mai bune rezultate sunt obtinute in cazul in care vopseaua care se doreste a fi indepartata, nu a fost aplicata cu mai mult de 48 de ore in urma, iar temperatura suprafetei este >5ºC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.