Caramida aparent flexibila

0
305

„Caramida aparent flexibila este un produs relativ nou pe piata. Nu se cunoaste prea mult acest tip de caramida nici in Occident, nici aici. Noi suntem unic producator, dar suntem in tratative cu Israelul pentru o posibila colaborare” a declarat Ileana Ana Kun, director la firma Delap din Cluj – Napoca care a inceput productia acestui tip de caramizi.

Caramida aparent flexibilaCaramizile de acest tip sunt utilizabile atat la placarea suprafetelor exterioare, cat si interioare. Ele sunt confectionate din nisip de desert siliconat, contin un amestec de granule naturale intr-o dispersie acrilica si pot fi folosite indiferent de suportul pe care se aplica, inclusiv pe stalpi rotunzi sau la unghiuri de 90 de grade, cum ar fi colturile unor incaperisau ca finisaj pe sistem termiozolant exerior.

Acest produs are calitatea de a creste durata de viata a elementelor de constructie, conferind o protectie suplimentara in ceea ce priveste rezistenta la actiunea agentilor atmosferici. Ca sa nu mai amintim ca sunt ecologice, ignifuge, lavabile (la jet de apa), extrem de rezistente, cu o durata de viata de 50 de ani, au aspect placut. Si, foarte important, sunt repetabile (pot fi construite din aceleasi culori si dupa doi ani).

Un metru patrat de caramizi flexibile costa 30 de euro, cu tot cu TVA si adezivul special de aplicare.

Sursa: Caramida ecologica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.