Nutritionist: „Un kilogram de carne la gratar este echivalentul a 500 de pachete de tigari”

Nutri?ionist: "Un kilogram de carne la gr?tar este echivalentul a 500 de pachete de ?ig?ri"
Nutritionist: "Un kilogram de carne la gratar este echivalentul a 500 de pachete de tigari"
Nutritionist: „Un kilogram de carne la gratar este echivalentul a 500 de pachete de tigari”

Nutritionistul Virgil Stroescu a vorbit in cadrul unei emisiuni moderate de Amedeo Ene, la REALITATEA TV, despre cum ne putem proteja de cancer. Acesta a spus ca este important sa mancam cat mai putine substante toxice.

Nutritionistul Virgil Stroescu a spus ca trebuie evitate afumaturile, dar si gratarul
„Trebuie sa mancam cat mai putine substante toxice. Trebuie sa evitam afumaturile, prajelile, carnea la gratar. Un kilogram de carne la gratar este echivalentul a 500 de pachete de tigari. Organismul, saracul, lupta cat poate. E o minune ca traim dupa ce am mancat un mic!”, a spus nutritionistul Virgul Stroescu.

Nutritionistul a mai spus ca pentru a ne proteja de cancer „avem nevoie de niste scuturi”. „Dumnezeu a pus scuturi, armura contra cancerului. Cu cat vom manca mai multe fructe, legume cu atat vom fi mai sanatosi. Cat mai multa hrana vegetala”, a spus Virgil Stroescu.

Cancerul reprezinta cea de-a doua cauza a mortalitatii in Romania, spune nutritionistul. „Organismului ii scade imunitatea. Trebuie sa mergeti la Biserica, sa va creasca imunitatea”, a spus nutritionistul, care a explicat ca in ultima vreme tot mai multa lume se imbolnaveste din cauza stresului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *