Case eco la cheie intre 35.000 si 60.000 euro

sigla-noua.JPGPotrivit Ministrului Finantelor, creditele pentru “Prima Casa” pot fi accesate incepand cu 15 iulie. In program s-au inscris deja 20 de banci iar conditiile pentru creditare vor fi cu mult imbunatatite fata de cele din prezent. Compania Neoconstruct vine cu o noua oferta pentru locuinte noi, adaptata conditiilor actuale ale pietei: case la cheie, cu preturi intre 35.000 si 60.000 euro.

Romanii care decid sa achizitioneze in viitorul apropiat o locuinta noua, o pot face cu un avans de numai 3000 euro. Spre deosebire de creditele ipotecare actuale, dobanzile si costurile totale aferente programului “Prima Casa” sunt mai scazute cu 42 pana la 49%. Competitia pentru a oferi cele mai bune conditii nu exista numai in sectorul bancar ci si in cel imobiliar. Astfel, cele mai bune oferte nu au intarziat sa apara, iar pentru cei care isi doresc achizitionarea unei locuinte noi, acum este momentul pentru a transforma visul in realitate.

Compania Neoconstruct se adapteaza situatiei actuale si intereselor potentialilor clienti, remarcandu-se cu una dintre cele mai bune oferte existente: case din lemn la cheie cu preturi cuprinse intre 35.000 si 60.000 euro.

Cei interesati pot studia proiectele proprii Neoconstruct, deja existente pe site-ul www.casaneo.ro , al caror pret fata de cel afisat se reduce cu 15%, sau pot apela la specialistii din cadrul companiei pentru a realiza proiecte noi, care sa se incadreze in bugetul creditat.

Casele pe care le puteti achizitiona beneficiind de aceasta oferta au suprafete construite generoase, de la 70 mp pana la 120 mp, care pot cuprinde: living, bucatarie, hol, doua bai, trei dormitoare, asigurand confortul maxim necesar unei familii. Pretul cuprinde proiectul, fundatia, structura, invelitoarea, ignifugarea, tamplaria exterioara si interioara, finisajele exterioare, finisajele interioare cu gresie faianta, parchet, instalatiile electrice, termice si sanitare cu tot cu obiectele aferente : centrala, radiatoare, cada, chiuveta, wc, baterii, intrerupatoare, prize, aplice.

Pentru a consulta oferta completa dar si pentru a afla mai multe detalii despre casele la cheie si programul Prima Casa, accesati www.casaneo.ro .

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente