Cat de mult e afectata sanatatea de consumul a 10 cutii de cola pe zi, timp de o luna

0
583
Cât de mult e afectat? sanatatea de consumul a 10 cutii de cola pe zi, timp de o luna
O doza de Coca-Cola? Iata cum o intampina organismul nostrua
Cat de mult e afectata sanatatea de consumul a 10 cutii de cola pe zi, timp de o luna
Cat de mult e afectata sanatatea de consumul a 10 cutii de cola pe zi, timp de o luna

Un tip a avut nevoie de o confirmare extrem de personala a unui lucru pe care-l cunoaste toata lumea: chestiile carbogazoase, vandute prin magazine sub denumirea de sucuri, ele chiar dauneaza sanatatii, sub toate aspectele.
Cu acest gand in cap, barbatul si-a impus ca timp de o luna sa bea in fiecare zi 10 cutii de cola.

Avand in vedere ca are 50 de ani, la inceputul acestui experiment, barbatul nu era chiar un atlet perfect, desi era sportiv, si nici organismul sau nu mai avea parametrii de functionare din tinerete.

Cu ce lucruri „minunate” se poate lauda la finalul lunii de proba?

Pai in primul rand, s-a ingrasat cu mai mult de 12 kilograme, in locul musculaturii abdominale, primind la schimb un burtoi asezonat cu colacei de grasime si evident o pereche de sani, doar ai sai, pe propriul piept.
A constatat ca a dezvoltat o dependenta de cola si de dulciuri in general, pofta pentru bautura fiind descrisa ca una teribila.

Tensiunea sanguina a crescut de la 129/77, la inceputul perioadei, la 145/96, la final.

De remarcat faptul ca barbatul a incercat din rasputeri sa-si pastreze dieta pe care urma, constand in carne si fructe de padure, dar spune ca i-a fost destul de greu sa mai manance cantitatea respectiva, pentru ca, la fiecare masa, sucul era de ajuns pentru a-si simti stomacul plin.

Trecand de ineditul situatiei in care s-a pus, mesajul barbatului este unul care trebuie sa puna pe oricine pe ganduri.
„Am facut acest experiment pentru a atrage atentia asupra consumului de zahar exagerat. Oamenii trebuie sa fie avertizati asupra efectelor daunatoare pe care le produce zaharul asupra sanatatii lor.

Copiii nu ar trebui sa bea cola. Si mai mult, copiii nu ar trebui sa bea sucuri, o idee destul de greu de ingerat chiar si de catre parinti care cred ca sunt „naturale” sau chiar „organice”.

Mi-as dori sa existe mai mult control asupra lobby-ului al acestor corporatii care, in cele din urma, vand zahar intr-o alta forma. In acest lobby sunt convins ca se cheltuie foarte multi bani pentru ca guvernul sa nu avertizeze oficial asupra pericolelor la care se expune populatia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.