Ce poti face din capace de PET?

Ce poti face din capace de PET?

ContiTech Fluid Automotive Romania SRL, subsidiara a Corporatiei Continental, unul dintre cei mai importanti furnizori de componente pentru industria automobilelor, a organizat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului concursul cu tema “Ce poti face din capace de PET?”, dup[ cum am aflat de la sefa PR a firmei, Delia Viland.

Compania a demarat acest concurs din dorinta de a constientiza angajatii si comunitatea cu privire la problema deseurilor, care pot ramane sute de ani in natura daca sunt aruncate la intamplare.

“Prin aceasta actiune de colectare a capacelor dorim sa atragem atentia asupra nevoii de a reduce cantitatea de deseuri”, a declarat Andreas Witkowski, unul dintre cei doi directori al ContiTech Fluid Automotive Romania. Dupa colectare, capacele vor fi predate unei procesator de deseuri, in vederea reciclarii iar suma primita este donata catre asociatia pentru ajutorarea copiilor cu boli grave.
“Participantii, carora le pasa de mediul inconjurator, s-au organizat in echipe de 5-10 membri si au particpat la acest concurs, adunandu-se in total peste 35.000 bucati de capace de PET-uri” a declarat Rafael Mansurov, director al ContiTech Fluid Automotive Romania. Echipa castigatoare este rasplatita cu o tabara de o saptamana la Homorod.

Premiul cel mare a fost castigat de echipa scolii cu clasele I-VIII din Berveni, premiul al doilea a revenit echipei copiilor angajatilor societatii, iar premiul al treilea a fost atribuit echipei de la Liceul de arte Aurel Pop din Satu Mare.

Cu o cifra de afaceri de 26 miliarde de euro in 2010, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de franare, al sistemelor si componentelor de propulsie si de rulare, instrumentare, solutii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope si produse tehnice din elastomeri, Continental isi aduce contributia la siguranta deplasarilor si la protectia climei. in plus, Continental este un partener competent in comunicarea auto interconectata. in prezent, Continental are aproximativ 155.000 de angajati in 45 de tari.

Pana la sfarsitul lui 2010, Continental a investit peste 500 de milioane de euro in activitatile din Romania. Automotive Group si Rubber Group precum si cinci dintre cele sase divizii ale corporatiei, sunt prezente in Romania. Continental detine opt unitati de productie, trei centre de cercetare si dezvoltare in Timisoara, Sibiu, Carei, Arad si Iasi. Continental este partener al unui joint venture in Slatina si al unui centru de distributie al anvelopelor pentru Europa Centrala din Sacalaz. Continental are in prezent aproximativ 10.000 de angajati in Romania.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,355FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente