Centru de colectare a deseurilor electrice si electronice la Cernavoda

Se colecteaz? de?euri electrice ?i electrocasnice, la Polovragi ?i Alimpe?ti
Centru de colectare a deseurilor electrice si electronice la Cernavoda

Cernavoda se alatura Retelei Nationale de Colectare, proiect al Asociatiei RoRec in parteneriat cu autoritatile locale, pentru crearea unei infrastructuri de colectare DEEE (deseuri provenite din echipamente electrice si electronice) accesibil unui numar cat mai mare de beneficiari.

Centrul de colectare ce va fi inaugurat maine, 2 iunie, este situat pe Drum Industrial CN (langa Penny Market) si va oferi servicii de colectare de la domiciliu pentru persoane fizice si juridice, pentru aparatura voluminoasa, prin comanda telefonica la numerele 0728.918.515 sau 0751.582.835, apelabile de luni pana vineri, in intervalul orar 10.00-17.00.

“Multumim autoritatilor locale care raspund pozitiv intr-un numar tot mai mare initiativei noastre. Pentru noi, este un semnal clar ca tot mai multi romani constientizeaza importanta pe care colectarea si reciclarea unor astfel de deseuri, o actiune fireasca pentru bunul mers al oricarei comunitati.”, a declarat Liviu Popeneciu, Presedinte Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec.
Locuitorii din Cernavoda si zonele din proximitatea orasului au posibilitatea de a se debarasa de echipamentele vechi sau defecte, prin aducerea lor la centrul de colectare, in fiecare sambata, intre orele 10.00 si 17.00.

“Sunt bucuroasa sa pot aduce alaturi de Asociatia RoRec un serviciu in plus pentru dezvoltarea orasului Cernavoda si sunt sigura ca vom putea contribui la rezultatele de la nivel national ale acestui proiect de anvergura.”, a declarat Mariana Mircea, Primarul Orasului Cernavoda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *