Cercetatorii au descoperit formula pentru branza 100% vegana… cu drojdie

Cercet?torii au descoperit formula pentru brânz? 100% vegan?… cu drojdie
Cercetatorii au descoperit formula pentru branza 100% vegana… cu drojdie
Cercetatorii au descoperit formula pentru branza 100% vegana… cu drojdie

Miraculoase sunt caile stiintei. Un grup de cercetatori au descoperit formula pentru branza 100% vegana, pe baza de drojdie, dintr-o proteina derivata din lapte 100% non-animal.

Branza este unul dintre produsele la care cei care hotarasc sa devina vegani renunta foarte greu. Din fericire, pentru toti veganii care duc dorul branzei (dar si pentru cei cu intoleranta la lactoza), vestile sunt cat se poate de bune: un grup de cercetatori au descoperit formula pentru branza 100% vegana.

Branza vegetariana nu este un substitut al branzei reale, ca multimea de produse care exista deja pe piata: este branza reala, creata prin aceleasi procedee ca si cea produsa din lapte provenit de la animale, iar partea cea mai buna este ca o poti prepara singur la tine acasa. Cercetatorii vor publica lucrarea lor, iar reteta va fi gratuita.

Obiectivul campaniei de pe Indiegogo.com este acela de a trece de la „miligrame la kilograme”, astfel incat branza vegana sa poata fi produsa in cel mai economic si efectiv mod posibil. O donatie de 75 dolari iti va aduce un kit cu care iti poti prepara singur branza vegana, inainte ca procedeul sa fie disponibil la scara larga si, cu cat vor strage mai multe fonduri, cu atat va fi mai raspandita branza 100% vegetariana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *