Cinci tematici diversificate la RENEXPO

0
711

A sosit toamna, a sosit noiembrie siRENEXPO ® South-East Europe revine peste 3 saptamani cu 5 tematici si mai diversificate:

Energia Eoliana si retelele inteligente

Parcul Eolian: Companii precum: ENERCON GmbH, Gamesa, Global Wind Power, PowerWind GmbH, PNE Wind, Wind Power Energy, SME Wind Power Engineering SRL, WKA Montage si altii s-au inregitrat deja.

Inregistrati-va ca vizitator pana pe 22.11.2010 si veti beneficia de 50% reducere din biletul de intrare la targ, pentru vizitarea expozantilor.

A III-a Conferinta Internationala – Energia Eoliana in Romania creaza cel mai mare punct de intalnire din acest sector din Romania. Evenimentul de 2 zile are ca sponsori pe GAMESA, VESTAS, NORDEX, PRENECON S.A. si PNE Wind. Inregistrati-va pana pe 15.11.2010 pentru a va asigura locul in cadrul conferintei!

IRE impreuna cu REECO, si-au propus organizarea unei Conferinte cu titlul Provocari ale Retelelor Electrice Inteligente, in data de  24 noiembrie 2010, la Sala Palatului din Bucuresti

Energia Solara.

Expozanti cum ar fi: Solpower International GmbH, Primul Clusterul Maghiar pentru Energia Solara, Cyclon Tech SRL, Inversolar, Veromar Imex, Vlamir Impex si multi altii s-au inregistrat deja.

Vizitati LISTA EXPOZANTILOR pentru detalii!

A II-a Conferinta Internationala – Energia Solara in Romania, organizata in colaborare cu ESTIF – Federatia Europeana de Industria Termosolara, va gazdui si o sesiune organizata in colaborare cu QAiST – (Asigurarea Calitatii in Tehnologia de Incalzire si Racire Solara).

Bioenergia

Expozanti din peste 10 tari s-au inregistrat deja la eveniment si peste 90% din spatiul de expunere s-a ocupat! Bioenergia reprezinta si in acest an o topica de mare interes. VizualizatiProgramul de vizitare al targului.

A III-a Conferinta Internationala – Bioenergia in Romania va gazdui nume sonore precum Laszlo BORBELY – Ministrul Mediului si Padurilor din Romania, Dr. Heinz Kopetz – Presedinte Asociatia Europeana de Biomasa, Helmut LAMP – Director General Asociatia Germana pentru Bioenergie.

Hidroenergia

Din domeniul hidroenergiei vor participa companii nationale si internationale, cum ar fi Global Hydro Energy GmbH, WWS Wasserkraft GmbH & Co KG, Vap Hydro, CINK Hydro-Energy k.s, alaturi de alte companii de renume.

A III-a Conferinta Internationala – Microhidrocentrale in Romania urmeaza traditia din ultimii doi ani si astfel va reuni sub acelasi acoperis, expertii si factorii de decizie din Romania si Europa. Evenimentul de o zi va fi organizat in colaborare cu Asociatia Romana pe Microhidroenergie si va gazdui speakeri precum presedintele Asociatiei Europene de Microhidroenergie.

Eficienta energetica

Eficienta energetica in constructii, case pasive si surse de energie regenerabila, organizata de REECO, AIIR – Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania si UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti va arata noi posibilitati de dezvoltare in acest sector energetic.

S.C. REECO RO EXPOZITII S.R.L.

  • B-dul.Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4
  • 310025, Arad
  • Tel: +40 (0)257-23 00 99
  • Fax: +40 (0)257-23 00 98

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.