Cinci tone de deseuri EEE au fost adunate de la cetatenii din Sectorul 1

0
370

Peste cinci tone de deseuri electrice, electronice si electrocasnice au fost adunate intr-o singura zi in campania initiata de Primaria Sectorului 1, in colaborare cu Romprest si Asociatia Environ. Masini de spalat, frigidere, televizoare si monitoare vechi au fost ridicate de Romprest si preluate de Environ, asociatia care se ocupa de reciclarea echipamentelor electrice si electrocasnice.

Bucurestenii din Sectorul 1 care nu au avut ocazia sa scape de electrocasnicele vechi, o pot face la jumatatea lunii aprilie. In data de 13 aprilie, Romprest va ridica din nou frigiderele, masinile de spalat vechi si restul echipamentelor electrocasnice nefunctionale.

Din grija pentru mediu si pentru cetateni, echipamentele electrocasnice colectate sunt preluate de catre Asociatia Environ in vederea tratarii ecologice, valorificarii si reciclarii in conformitate cu legislatia europeana de mediu.

Primaria Sectorului 1, impreuna cu Romprest si Asociatia Environ, ridica deseurile de la domiciliu, in a doua duminica a fiecarei luni, timp de un an.

foto-actiune-colectare.jpg

Informatii suplimentare pot fi obtinute la Tel. Verde 0800.800.111- numar de telefon apelabil gratuit 24 de ore din 24- si 021 – 315 51 21 dispecerat Romprest.

Sursa: Biroul de Presa al Primariei Sectorului 1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.