Cine vrea sa aduca bicicletele europene la Cluj

Cine vrea sa aduca bicicletele europene la Cluj

Trei oferte au fost inregistrate la liciatia pentru executia lucrarilor la licitatia pentru constructia a 50 de statii si a 15 kilometri de piste pentru bicilisti si achizitia a peste 500 de biciclete in cadrul proiectului european de bike-sharing. Investititia este estimata la aproape trei milioane de euro.

Cea mai avantajoasa oferta a fost inaintata de firma Diferit care a cerut mai putin de zece milioane de lei pentru realizarea lucrarilor. Diferit, in asociere cu turcii de la Kiat, a semnat cel mai valoros contract al municipalitatii, de 140 de milioane de euro pentru asfaltarea strazilor din oras pana in 2014.

O alta oferta a fost inaintata de asocierea Integral SA – SC Lucrari Drumuri – Poduri Dambovita SA – TB Tecnica SRL care au cerut peste 11 milioane de lei. De asemenea, asocierea dintre Viacor Engineering si SC Rico SRL a cerut aproape 12 milioane de lei pentru aceste lucrari. “Am cerut clarificari de la doua ofertante si urmeaza sa luam o decizie”, a precizat viceprimarul Laszlo Attila.

Proiectul de bike-sharing este co-finantat din bani europeni si presupune amenajarea a 15 kilometri de pista si 50 de statii pentru depozitarea a 540 de biciclete intre localitatile Apahida, Cluj-Napoca si Floresti.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente