Cine vrea sa aduca bicicletele europene la Cluj

0
346
Cine vrea să aducă bicicletele europene la Cluj
Cine vrea sa aduca bicicletele europene la Cluj

Trei oferte au fost inregistrate la liciatia pentru executia lucrarilor la licitatia pentru constructia a 50 de statii si a 15 kilometri de piste pentru bicilisti si achizitia a peste 500 de biciclete in cadrul proiectului european de bike-sharing. Investititia este estimata la aproape trei milioane de euro.

Cea mai avantajoasa oferta a fost inaintata de firma Diferit care a cerut mai putin de zece milioane de lei pentru realizarea lucrarilor. Diferit, in asociere cu turcii de la Kiat, a semnat cel mai valoros contract al municipalitatii, de 140 de milioane de euro pentru asfaltarea strazilor din oras pana in 2014.

O alta oferta a fost inaintata de asocierea Integral SA – SC Lucrari Drumuri – Poduri Dambovita SA – TB Tecnica SRL care au cerut peste 11 milioane de lei. De asemenea, asocierea dintre Viacor Engineering si SC Rico SRL a cerut aproape 12 milioane de lei pentru aceste lucrari. “Am cerut clarificari de la doua ofertante si urmeaza sa luam o decizie”, a precizat viceprimarul Laszlo Attila.

Proiectul de bike-sharing este co-finantat din bani europeni si presupune amenajarea a 15 kilometri de pista si 50 de statii pentru depozitarea a 540 de biciclete intre localitatile Apahida, Cluj-Napoca si Floresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.