Class Park Targoviste a creat un spatiu minunat: „Gradina Verde Class Park”

0
441
Class Park Târgoviște a creat un spaţiu minunat: "Grădina Verde Class Park"
Class Park Targoviste a creat un spatiu minunat: "Gradina Verde Class Park"

Tuturor ne place mediul inconjurator verde si sanatos. Ne umple de energie si ne face fericiti. Astfel ca in Cartierul Rezidential Class Park din Targoviste s-a pregatit un eveniment placut si mult asteptat: crearea si inaugurarea “Gradinii Verde Class Park”.

Vineri si sambata, comunitatea Class Park a desfasurat o frumoasa, unica si unita activitate in natura. A creat oaza de liniste si verdeata, Gradina Verde Class Park. A fost un eveniment plin de dragoste de natura si viata.

Organizatorii impreuna cu locatarii au curatat pamantul, au plantat flori si pomi fructiferi: gutui, visini, meri, peri, pruni. Locatarii, plini de entuziasm si mandri de rezultatul efortului lor, au personalizat copaceii plantati cu etichete purtand numele lor si un mesaj special. Plantele au fost puse la dispozitie de organizatori, dar si de locatari, lucru impresionant.

Rondul cu flori din Gradina Class Park are acum forma siglei Class Park, trifoiul verde si norocos.

Plantarea s-a realizat conform proiectului de arhitectura peisagistica, care a tinut cont de dorintele locatarilor si de siguranta copiilor. Proiectul a fost elaborat de arhitectul peisagist Ugo Antoniol, UGO Ambient Natur.

“Gradina va fi un loc cu aer curat si un proiect educativ pentru copiii din Class Park. Vor face miscare, vor socializa, vor invata sa respecte mediul inconjurator si vor creste sanatos“, a declarat Ioana Luca, Director Executiv Class Park.
Deasemenea, in Cartierul Rezidential Class Park au fost montati hidranti pentru alimentarea masinilor de pompieri cu apa necesara stingerii incendiilor. Pe masura extinderii complexului va fi marita si reteaua de hidranti, pentru un grad de siguranta foarte ridicat.

“Multumim tuturor pentru idei, participare si entuziasm. Rezultatul a fost neasteptat de reusit. In plus, in timpul evenimentului, locatarii au avut ocazia sa se cunoasca si sa comunice. Ne bucuram nespus cu o asemenea comunitate: tanara, unita, plina de energie si pasiune. Aici, in Class Park, putem spune fara ezitare ca nimic nu e imposibil si fara solutie, pentru ca stim sa comunicam si ne intelegem minunat. Vom face totul pentru linistea locatarilor nostri“, a mai declarat Ioana Luca.

Urmeaza sa se organizeze periodic astfel de intalniri, atat pentru activitati in natura, cat si pentru socializare si intergrarea in comunitate a noilor veniti in cartierul Class Park din Targoviste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.