CJ Botosani isi face firma pentru a controla afacerea deseurilor

CJ isi face firma pentru a controla afacerea deseurilor
CJ isi face firma pentru a controla afacerea deseurilor

Intruniti ieri in sedinta, consilierii judeteni au aprobat fuziunea societatilor Eco-Sal si Parc Industrial, ambele aflate in subordinea lor, dupa dispute aprinse. Dorin Ciustea de la PPDD a pus la indoiala eficienta firmelor. „Constatam ca vrem sa unim doi morti ca sa rezulte un mort ceva mai viu. Ar trebui inchise si redeschise la momentul la care vor exista conditii sa functioneze pe criteriul eficientei”, a spus Ciustea. De aceeasi parere a fost si Gheorghe Vazdoaga (PSD).

In schimb, Catalin Flutur (PDL), a sustinut proiectul. „Ca avem nevoie de o societate cu care sa intram intr-o batalie foarte importanta pe ceea ce inseamna licitatia pe deseuri, cred ca suntem cu totii de acord. Noua societate se va ocupa si de parcul industrial si este cu atat mai bine”, a solicitat Catalin Flutur.

Cele doua societati au fost infiintate la sfarsitul anului 2012, dar au inceput sa functioneze in 2013. Activitatea Parc Industrial s-a rezumat la administrarea pietei de la subsolul mall-ului. Eco-Sal a reusit abia in martie sa obtina licenta pentru salubrizare, anterior oferindu-si serviciile pe activitati de deratizare, dezinfectie si dezinsectie.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente