Colectare de deseuri electronice la Onesti, Tg. Ocna si Tg. Trotus

0
605
Colectare de deseuri electrice si electrocasnice la Arad
Constănţenii au strans 80 de tone de materiale reciclabile in ultimele 8 luni
Colectare de deseuri electronice la Onesti, Tg. Ocna si Tg. Trotus

„Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!” – invitatie la o noua colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice in judetul Bacau.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alaturi de Primaria Onesti, Primaria Targu-Ocna si Primaria Targu Trotus, organizeaza doua actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in ziua de 11 august.

Sambata, 11 august 2012, in intervalul orar 09.00-16.00, se vor deschide puncte provizorii de colectare in urmatoarele locatii din Onesti: Intersectie sens giratoriu gara, Bulevardul Oituz (la intrarea in parc), Casa de Cultura a Municipiului Onesti (platou), Strada A.I. Cuza (zona Mal, langa frizerie), in Targu-Ocna: Primaria Orasului Targu-Ocna, Tisesti – Scoala nr. 4, Poieni – Scoala nr. 5, Valcele – Scoala nr. 6 si in Targu Trotus: Primaria Targu Trotus, Sat Tuta – Biserica. In aceste locatii, cei ce doresc se pot debarasa de aparatura electrica si electrocasnica inutila, defecta sau depasita.

Bacauanii pot beneficia de preluarea gratuita de la domiciliu a echipamentelor electrice sau electronice voluminoase si dificil de transportat. Pentru detalii despre programarea transportului gratuit de la domiciliu, cetatenii pot apela numarul de telefon 0737.309.151, zilnic, intre orele 9.00-16.00.

Toti deponentii vor participa la tombola cu premii. In Onesti, acestea sunt oferite de Philips si constau in 5 cuptoare cu microunde, 5 hote de bucatarie 4 mixere, 4 cafetiere. In Targu-Ocna, deponentii pot castiga 3 roboti de bucatarie, 4 cafetiere, 5 mixere, iar in Targu Trotus, premiile constau in 2 masini de tuns iarba si 5 cafetiere.
Pentru a afla daca au castigat, cetatenii din Onesti sunt asteptati sambata, 11 august, de la ora 18.00, la Biblioteca Municipala “Radu Rosetti”, cei din Targu-Ocna tot sambata, 11 august, de la ora 18.00, la Primaria orasului Targu-Ocna, iar cei din Targu Trotus, la primaria din comuna, de la ora 17.30..

Totodata, tot sambata, 11 august, va avea loc o actiune de colectare tip caravana in comuna Dofteana. Astfel, intre orele 09.00-16.00, masina de colectare va circula in Dofteana, Cucuieti, Larga, Haghiac, Stefan Voda, Bogata si Seaca. Pentru detalii suplimentare sau programarea preluarii de la domiciliu, este disponibil acelasi numar de telefon, 0737.309.151, intre orele 09.00-16.00.

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec a mai organizat, anul acesta, in judetul Bacau, trei actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice, in urma carora s-au colectat peste 13.500 kilograme DEEE.

Mai multe detalii despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Totodata, ne gasiti si pe facebook.com/AsociatiaRoRec pentru mai multe informatii despre campaniile asociatiei, despre colectarea corecta a DEEE si despre serviciile pe care Asociatia RoRec le pune la dispozitia celor ce doresc sa traiasca intr-un mediu mai curat.

Peste 650.000 kilograme de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate deja, in cadrul actiunilor desfasurate, anul acesta, in campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!”, organizata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec in parteneriat cu autoritatile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.