Colectarea selectiva continua si la blocuri

Colectarea selectiva continua si la blocuri

Chiar daca in oras au fost montate iguuri pentru colectarea selectiva (separat pentru hartie-metal, hartie-carton, respectiv sticla), RER Ecologic Service continua si actiunea de colectare a deseurilor reciclabile de la asociatiile de proprietari, acolo unde pubelele sunt dinstincte pentru asa-numita fractie umeda (gunoi menajer) si pentru fractia uscata (deseuri ce pot fi reciclate). Acestea din urma ajung la halda EcoBihor, unde sunt sortate.

Actiunea de colectare a celor doua tipuri de resturi se face in zile diferite: lunea, miercurea, vinerea si sambata se ridica deseurile menajere, iar martea si joia reciclabilele.

“Masinile care colecteaza fractia uscata sunt insotite de un reprezentant al EcoBihor, care se asigura ca este ridicata doar fractia uscata”, zice Ionel Ban, directorul de productie al RER Ecologic Service.

Si agentii economici pot incheia acte aditionale la contracte si, pe langa anumite facilitati, vor primi recipiente separate pentru hartie si plastic. La agentii economici, colectarea selectiva se face miercurea.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente