Comisarii europeni Michel Barnier, pentru piata unica si servicii, si Gunther Oettinger, pentru energie vor vizita marti Romania

0
381
Comisarii europeni Michel Barnier, pentru piaţă unică şi servicii, şi Gunther Oettinger, pentru energie vor vizita marţi România
Comisarii europeni Michel Barnier, pentru piata unica si servicii, si Gunther Oettinger, pentru energie vor vizita marti Romania

Comisarii europeni Michel Barnier, pentru piata unica si servicii, si Gunther Oettinger, pentru energie, vor face marti, vizite in Romania, informeaza Reprezentanta Comisiei Europene de la Bucuresti.

Comisarul Barnier se va intalni cu presedintele Traian Basescu, cu prim-ministrul Victor Ponta, cu Daniel Chitoiu, ministrul Economiei, comertului si mediului de afaceri si cu Leonard Orban, ministrul Afacerilor europene.

De asemenea, Barnier va sustine un discurs in deschiderea conferintei „Douazeci de ani de Piata Unica”, eveniment care marcheaza debutul Saptamanii pietei unice.

Conferinta este organizata de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Reprezentanta Comisiei Europene si Ministerul Afacerilor Europene.

Totodata, comisarul Oettinger va avea marti o intrevedere cu premierul Victor Ponta si va participa la ceremonia oficiala de inaugurare a centralei electrice Brazi.

Barnier, care este si vicepresedinte al PPE, va participa, miercuri, si la Congresul PPE de la Palatul Parlamentului, el fiind pe lista vorbitorilor la un seminar despre piata muncii si coeziunea sociala in UE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.