Comisarul European pentru Schimbari Climatice: “Am vazut extrem de multe masini in Bucuresti”

“Fiecare tara poate sa sustina propria comunitate de biciclisti doar uitandu-se la exemplele bune din alte tari”, a declarat Connie Hedegaard, la Velo-city Global 2010, eveniment ce se desfasoara in perioada 22-25 iunie la Copenhaga.Connie Hedegaard

Connie Hedegaard, Comisarul European pentru Schimbari Climatice a fost prezenta ieri la Velo-city Global 2010, eveniment ce se desfasoara in perioada 22-25 iunie la Copenhaga.

“Am fost chiar saptamana trecuta la Bucuresti (detalii aici) si am aflat ca tocmai se construiesc noi piste pentru biciclisti. In drum spre aeroport insa am vazut extrem de multe masini”, a declarat, intr-un interviu realizat de Cosmin Popan, pentru Portocala Mecanica, oficialul european, de nationalitate daneza.

“Nu putem, din pacate, sanctiona in nici un fel statele membre care nu realizeaza infrastructuri pentru biciclete. Tot ceea ce poate face Comisia Europeana este o buna diseminare a bunelor practici care exista la nivel european. Fiecare tara poate sa sustina propria comunitate de biciclisti doar uitandu-se la exemplele bune din alte tari”, a mai spus Hadegaard.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,161FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente