Concurs national de postere/afise sau colaje din materiale refolosibile

0
917
Concurs naţional de postere/afişe sau colaje din materiale refolosibile
Concurs national de postere/afise sau colaje din materiale refolosibile

Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” Suceava, organizatiile „350.ORG” si „Civitas Solis” si Inspectoratul Scolar al Judetului Suceava organizeaza, in cadrul concursului national cu genericul „Participare, schimbare si creativitate pentru un viitor durabil”, un concurs national de postere/afise sau colaje din materiale refolosibile intitulat „Munca si creatie”.

Sunt invitati sa participe elevi din clasele I-XII din tara si din strainatate, de la scoli de stat si particulare (cu invatamant traditional sau alternativ).
Concursul are doua sectiuni 1 – Colaje din materiale refolosibile, cu tematica „Natura”, pentru elevi din clasele I-IV; 2 – afise/postere, cu tematica „Schimbari climatice”, pentru elevii claselor V-VIII.
Termenul de trimitere a lucrarilor este data de 20 noiembrie 2012.
Lucrarile, format A4, vor fi executate pe hartie, tehnica folosita fiind la alegere. Se vor utiliza materiale refolosibile cu exceptia materialelor din natura (seminte, frunze, crengute…).
Colajele vor fi plane si fiecare lucrare va fi pusa in folie transparenta de material plastic.
Lucrarile vor avea notate pe verso denumirea (titlul) si sectiunea la care se inscrie lucrarea respectiva, numele si prenumele elevului, clasa, scoala, localitatea, tara, adresa completa a cadrului didactic indrumator (pentru trimiterea diplomelor).
Lucrarile vor fi expediate prin mandat postal la adresa Faliboga Elena, Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” Suceava, B-dul 1 Decembrie 1918, Judetul Suceava, cod 720284 (tel. 0740-463.174, e-mail [email protected]).
Criteriile de evaluare vor viza relevanta lucrarilor din punctul de vedere al relationarii acestora cu tema data, creativitatea, combinarea culorilor si materialelor, originalitatea, corectitudinea tehnicii folosite, acuratetea executiei, utilizarea registrului artistioc adecvat.
Se vor acorda premii si mentiuni pentru fiecare sectiune, premii speciale, diplome de participare.

Citeste mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-10-23/Concurs-national-de-postere-afise-sau-colaje-din-materiale-refolosibile#ixzz2ACP1c8bd

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.