Conferinta despre Inovare in Industria Verde pe 3 aprilie, la Cluj-Napoca

Conferinta despre Inovare in Industria Verde pe 3 aprilie, la Cluj-Napoca
Conferinta despre Inovare in Industria Verde pe 3 aprilie, la Cluj-Napoca

Innovation Norway, Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest si Institutul Regional de Cercetare, Educatie si Transfer Tehnologic anunta sesiunea regionala de informare a programului Inovare in Industria Verde, sesiune ce va avea loc in data de 3 aprilie 2013, incepand cu ora 9.00, la Grand Hotel Napoca – sala Ambasador, str. Octavian Goga nr.1, Cluj-Napoca.

In cadrul Mecanismului Financiar SEE si Mecanismului Financiar Norvegian, Innovation Norway a fost numit Operator de Program pentru 3 arii de program, printre care si Inovare in Industria Verde.

Programul Inovare in Industria Verde Romania va contribui la cresterea competitivitatii intreprinderilor verzi, sprijinirea ecologizarii intreprinderilor si stimularea antreprenoriatului si inovarii in domeniul protectiei mediului. Bugetul total disponibil este de 21.623.200 euro. Rezultatul programului consta in “realizarea de oportunitati de afaceri pentru o economie europeana verde”.

Grupul tinta principal al programului este format din intreprinderi private romanesti. Organizatiile neguvernamentale cu activitati principale legate de dezvoltarea afacerilor eco-inovative in comunitatile din Romania sunt eligibile pentru Schema de Granturi Mici din cadrul programului de finantare.

In cadrul sesiunii de informare vor fi oferite informatii potentialilor solicitanti cu privire la criterii de eligibilitate pe care solicitantii si partenerii trebuie sa le indeplineasca, procedura de depunere a cererilor de finantare etc. Toate documentele relevante pentru potentiali solicitanti si parteneri ai acestora se vor gasi pe site-ul programului www.norwaygrants-greeninnovation.no.

Limba programului este engleza. In cadrul sesiunii de informare se va asigura traducerea simultana.

Pentru inregistrarea si confirmarea participarii la sesiunea de informare, va rugam sa contactati ADR Nord-Vest, la: e-mail [email protected], tel. 0264 431 550.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente