Consiliul Local al Tinerilor din Sibiu informeaza mediesenii cu privire la deseurile periculoase

Consiliul Local al Tinerilor din Sibiu informeaza mediesenii cu privire la deseurile periculoase

Consiliul Local al Tinerilor se implica in campania de colectare a deseurilor periculoase demarata de S.C. Eco- Sal S.A prin organizarea unei campanii de informare privind importanta colectarii selective a deseurilor si a protejarii mediului inconjurator.

Miercuri dupa amiaza, reprezentanti ai Consiliului Local al Tinerilor au venit in sprijinul angajatilor de la SC. Eco-Sal S.A in cadrul campaniei de colectare a deseurilor periculoase si a deseurilor electrice. Tinerii consilieri s-au prezentat la punctele mobile de colectare a deseurilor si au intrat in dialog cu mediesenii pentru a le aduce la cunostiinta faptul societatea S.C. Eco- Sal S.A amplaseaza, in aceasta saptamana, intre orele 09:00- 17:00, puncte mobile unde deseurile electrice si deseurile periculoase sunt colectate in mod gratuit de la populatie.

„Am privit aceasta campanie ca fiind o oportunitate de a informa populatia cu privire la importanta colectarii selective si la necesitatea protejarii mediului inconjurator. Oamenii cu care am intrat in dialog au fost destul de receptivi la ideea acestei campanii si s-au declarat multumiti de faptul ca se colecteaza si in municipiul Medias diferite categorii de deseuri”, a declarat Isabella Kiss, primarul tinerilor medieseni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *