Copii pot face o schimbare: premiile AFN 2009 pentru tinerii eco-eroi

Copiii pot face lucruri uimitoare. De aceea este foarte important sa-i invatam si sa-i incurajam sa faca ce e mai bun, sa fie atenti la ce-i inconjoara, sa le pese.
eco-eroi

Un copil de 10 ani a creat un program de curatenie si de reciclare in zona lui, unul de 8 ani a scris si a ilustrat o carte despre fluturi pe care a vandut-o, iar apoi a donat banii fundatiei World Wildlife, unul de 12 ani din Abu Dhabi a creat o campanie de luare la cunostinta despre camilele ce mor din cauza deseurilor din desert, unul de 15 ani a ajutat la crearea unei gradini si a unei sali de clasa in aer liber care a creat produse agricole organice in valoare de peste 1000 de lire sterline ce au fost intrebuintate pentru pranzurile scolare si care au fost donate familiilor nevoiase din zona. Un alt copil de 15 ani din California a conceput niste teste pentru epuratoarele de aer ce au schimbat legislatia Californiei.

Copiii nu sunt neimportanti. Ei au puterea de a schimba lumea astazi cat si viitorul indepartat. Organizatia AFN(Action for Nature) recunoaste faptul ca eroii de astazi sunt acestia. Ei organizeaza o competitie anuala pentru copiii din toata lumea care fac lucruri nemaipomenite pentru mediu.

Sursa: EcoChildsPlay

Articolul precedentCele mai ecologice inventii
Articolul următorStiati ca?

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente