Copiii de la scolile din Pitesti au strans gunoaiele din cartierele orasului de Ziua Mediului

Ziua Mondiala a Mediului a fost marcata vineri de primaria Pitesti in parteneriat cu unitatile de invatamant din oras, prin actiuni de strangere a gunoaielor in mai multe cartiere, dar si expozitii cu teme ecologice.
colectare deseuri
Programul manifestarilor “Saptamana Mediului Tau” a debutat cu o expozitie de picturi, desene si fotografii dedicate mediului, organizata in holul Primariei Pitesti si realizata de elevii scolilor si gradinitelor din oras. Prescolarii de la mai multe gradinite din Pitesti au jucat in scenete cu teme ecologice, au participat la actiuni de ecologizare in mai mai multe parcuri si au confectionat jucarii din materiale reciclabile.

Tot in cadrul Zilei Mondiale a Mediului, joi, elevii unei scoli generale au strans gunoaiele de pe malul drept al Argesului, in zona Podul Viilor. Copiii au strans zeci de saci plini cu resturi menajere sperand sa dea un exemplu, pe care sa-l urmeze si adultii.

Actiunile de vineri vor continua cu o participare la concursul national “Eco Fotografia” si mai multe simpozioane dedicate protectiei padurii si mediului inconjurator.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,176FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente