Cosmote va planta in aceasta toamna cate un copac pentru fiecare telefon reciclat

0
379
Cosmote va planta în această toamnă câte un copac pentru fiecare telefon reciclat
Cosmote va planta in aceasta toamna cate un copac pentru fiecare telefon reciclat

Cosmote Romania va marca Ora Pamantului 2012, pe 31 martie, cu prima initiativa importanta care leaga direct telefonia mobila de protectia mediului inconjurator, arata un comunicat de presa transmis redactiei.

Astfel, pe 31 martie, Cosmote lanseaza o provocare pentru fiecare client al sau: pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus pentru reciclare intr-un magazin Cosmote sau Germanos pana in septembrie 2012, Cosmote va planta in aceasta toamna cate un copac si il va ingriji pana va atinge maturitatea.

Ruxandra Voda, Corporate Affairs Manager, Cosmote Romania, a declarat: „Invitamtoti clientii nostri sa ne ajute sa reconstituim si sa reintinerim mediul inconjurator prin simpla aducere a unui telefon mobil vechi, nefolosit sau stricat. Am ales Ora Pamantului ca punct de plecare pentru aceasta campanie pentru a ne asigura ca tot mai multi utilizatori de telefonie mobila vor afla despre aceasta initiativa si ni se vor alatura. Prin aceasta provocare lansata odata cu Ora Pamantului, Cosmote Romania intentioneaza sa creasca gradul de constientizare si responsabilizare a populatiei fata de protectia mediului. Si, bineinteles, in toate sediile Cosmote se vor stinge luminile in zonele care nu sunt esentiale in cladirile de birouri din Bucuresti si din tara. In acest mod, fiecare dintre noi contribuie la a avea o planeta mai curata”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.