Dealerii de masini second hand accepta vouchere de la ,,Rabla”

1
819

Bonusul pentru cumpararea unei masini vechi este mai mic, 2.100 lei. In cazul unei masini, noi acesta este de 3.800 de lei.dealerii de masini second hand

Daca vreti sa va schimbati masina mult prea veche cu alta mai putin veche o puteti face, de acum, neoficial, prin programul Rabla. Vanzatorii de masini second hand au inceput si ei sa accepte tichetele valorice.

Bonusul acordat pentru cumpararea unui autoturism second hand este insa mai mic si nu ajunge la 3.800 lei ca in cazul in care va cumparati masina noua.

„Se accepta un singur voucher per masina, per client si se poate cumpara o masina rulata, mai noua, in contravaloarea voucherului si a diferentei de bani. Pentru un voucher se acorda un discount de 2.100 de lei”, a adaugat Miodrag Stanoevici, dealer auto second-hand.

In prima luna de la demararea programului Rabla, au fost casate peste 45.000 de mii de masini vechi in toate centrele REMAT din tara. Cu toate acestea, dealerii auto au vandut doar 4.000 de masini prin programul Rabla. Pentru ca toate voucherele alocate de Guvern au fost epuizate inca din prima luna, numarul acestora a fost suplimentat recent cu inca 50.000 de unitati.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.