Deco si Eco – Revista online de frumos si sanatos

0
355

peste de 100 kgNe face placere sa va anuntam ca s-a lansat site-ul www.decosieco.ro,
„revista online de frumos si sanatos”, care imbina un look proaspat si prietenos cu informatii actualizate in timp real de catre o echipa tanara, formata din jurnalisti, fotografi si designeri renumiti, persoane cu pareri avizate din domeniul ecologiei si al sanatatii.

Noutatea acestui site consta in colectarea unor informatii noi din ambele domenii de maxim interes, de o reala necesitate pentru publicul doritor de frumos si de culturalizare si in interpretarea diferita pe care incercam sa o oferim designului, mai ales celui ecologic. Utilitatea sa consta in proiectele dedicate propuse de designeri cu precadere romani. Acestia ne invata cum foarte simplu, orice casa poate deveni… acasa!

Speram ca rubrici ca „Stylezoom”, „Un proiect altFEL”, „URBAN foto”, „Din culisele companiilor” sau „Eco in Romania” va vor capta atentia si va vor tine in contact cu noi permanent. De asemenea, website-ul include o sectiune de „Noutati” pentru a anunta evenimentele si/sau lucrurile notabile care se petrec in cadrul domeniilor de interes mai sus amintite.

Nu in ultimul rand, pagina de abonare isi propune sa fie un loc de intalnire pentru un schimb de idei si informatii cu privire la lucrurile frumoase care ne inconjoara, abonatii avand posibilitatea de a primi newslettere personalizate.

Mai mult, pe viitor vom sustine proiectele din domeniul ecologiei si vom incuraja voluntariatul pentru ca numai asa vom deveni mai constiinciosi, mai resposabili si mai optimisti.

Va lasam sa explorati mai multe informatii interesante pe pagina de internet www.decosieco.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.