Delta Dunarii va fi promovata de un touroperator german

Delta Dunarii va fi promovata de un touroperator german

Delta Dunarii si circuitele cul­turale din Romania vor fi pro­movate in Germania Austria si Elvetia de catre un touroperator german, ITS Reisen, dispus sa dedice o brosura cu aceste obiec­tive turistice. Catalogul va aparea in 2013 si va fi distribuit pe piata internationala de turism.

„Delta Dunarii, circuitele cul­tu­rale, dar si turismul activ si in natura, manifestat mai ales sub forma de drumetii si activitati de observare a florei si faunei, sunt principalele forme de turism care vor aparea in brosura dedicata Romaniei. Catalogul, care ur­mea­za sa fie produs in aceasta toamna, va fi distribuit anul viitor de circa 2.500 de agentii care vand produsele ITS in Germania, Austria si Elvetia. Totodata, Romania va continua sa apara in catalogul «City Trips» al turope­ratorului, cu destinatii ca Bucuresti si Sibiu. Promovarea Romaniei intr-un catalog propriu urmareste evidentierea acelor experiente turistice cunoscute in termeni de specialitate ca «unique selling points» – cele care diferentiaza oferta nationala pe piata internationala de turism, care pot determina un turist sa aleaga pentru vacantele lor destinatii romanesti in locul altora”, precizeaza Ministerul Turismului.

Decizia a fost luata in urma discutiilor demarate de secretarul de stat Cristian Barhalescu cu reprezentantii turoperatorului in luna august, la Berlin, discutii continuate de MDRT in luna octombrie, la Salzburg, cu ocazia lansarii Catalogului ITS 2013.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente