Solutii pentru deseurile din constructii

Solutii pentru deseurile din constructii
Solutii pentru deseurile din constructii

Conform regulamentului de salubritate al Oradiei, singura solutie legala pentru eliminarea deseurilor din constructii consta in incheierea unui contract cu operatorul licentiat. RER Ecologic Service ridica si transporta aceste deseuri, la fel ca si pe cele menajere, la halda orasului. Cei care isi construiesc sau renoveaza locuintele trebuie doar sa solicite firmei de salubritate sa le puna la dispozitie un container potrivit pentru colectarea lor.

Recipientele sunt de volume diferite, de la 2 pana la 22 de metri cubi. Containerele mici sunt transportate de un utilaj Multicar (foto), care se poate strecura si pe strazile inguste. Pentru cantitatile mari, RER Ecologic Service pune la dispozitia oradenilor si autobasculante ori utilaje cu incarcator frontal. Cei care au nevoie de mai multe transporturi de moloz vor primi reduceri de tarife semnificative.

Un asemenea contract se poate incheia la ghiseele de relatii cu publicul de la sediul RER Ecologic Service, aflat la intrarea din strada William Shakespeare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente