Deseurile electrice si electrocasnice din Gorj, colectate din nou de RoRec in perioada 29 mai – 2 iunie 2012.

0
462
Concurs de colectare a deseurilor electronice, destinat companiilor
Campanie de colectare a deșeurilor electrice si electronice in Cluj-Napoca pe 21 martie
Deseurile din Gorj, colectate din nou de RoRec

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, in parteneriat cu primariile Sacelu, Crasna, Bumbesti-Pitic, Bengesti-Ciocadia, Polovragi si Baia de Fier, organizeaza in aceasta saptamana trei noi actiuni de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in perioada 29 mai – 2 iunie 2012.

Cetatenii din Sacelu, Crasna, Bumbesti-Pitic, Bengesti-Ciocadia, Polovragi si Baia de Fier sunt asteptati sa depuna deseurile de echipamente electrice si electronice la masinile de colectare ce vor circula, in fiecare dintre aceste localitati, in intervalul orar 10:00 – 18:00, dupa cum urmeaza: marti, 29 mai, si miercuri, 30 mai 2012, in Sacelu si Crasna; joi, 31 mai, si vineri, 1 iunie, in Bumbesti-Pitic si Bengesti-Ciocadia; vineri, 1 iunie, si sambata, 2 iunie, in Polovragi si in Baia de Fier. Deseurile voluminoase de echipamente electronice si electrocasnice beneficiaza de preluarea gratuita de la domiciliu de catre organizatori. Pentru programarea unui transport gratuit de la domiciliu, cetatenii au la dispozitie numarul de telefon 0732.627.179. Pentru locuitorii din Sacelu si Crasna, acesta este disponibil pana astazi, intre orele 8:00 – 15:00, pentru cei din Bumbesti-Pitic si Bengesti-Ciocadia, pana la 1 iunie, tot intre 8:00 – 15:00, iar pentru cei din Polovragi si Baia de Fier, numarul de telefon este valabil pana la data de 2 iunie, in acelasi interval orar.

Tombole cu premii

Toti cetatenii care vor depune aparate vechi sau uzate in cadrul acestei actiuni, vor putea participa la cate o tombola cu premii oferite de partenerii RoRec. Astfel, participantii din Sacelu si Crasna pot castiga o masina de tuns iarba, patru cafetiere sau cinci masini de gaurit. Tragerea la sorti a castigatorilor si festivitatea de premiere a voluntarilor are loc in aceasta dupa-amiaza, la ora 18:30, la Primaria comunei Crasna. Deponentii din Bumbesti-Pitic si Bengesti-Ciocadia pot pleca acasa cu o masina de tuns iarba, patru cafetiere ori tot atatea masini de gaurit. Pentru a afla daca au castigat, acestia sunt asteptati vineri, 1 iunie, de la ora 18:30, la Primaria Bengesti-Ciocadia. De asemenea, premiile puse in joc pentru participantii din Polovragi si cei din Baia de Fier constau in cate cinci masini de tuns iarba, si tot atatea cafetiere si masini de gaurit. Premiile vor intra in posesia castigatorilor sambata, 2 iunie, de la ora 18:30, la sediul Primariei Baia de Fier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.