Dezbatere publica pe tema rezervatiei Deniz Tepe

Dezbatere publica pe tema rezervatiei Deniz Tepe

In cursul zilei de astazi are loc la Primaria comunei Mihail Kogalniceanu, dezbaterea publica privind proiectul Elaborarea Planului de Management al sitului Deniz Tepe, proiect initiat de Asociatia MaiMultVerde, in colaborare cu Societatea Ornitologica Romana.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt: eficientizarea mana­gementului sitului Natura 2000 Deniz Tepe prin elaborarea unui Plan de Management Integrat, evidentierea fizica a limitelor sitului Natura 2000 Deniz Tepe si imbunatatirea gradului de informare si constientizare a populatiei asupra beneficiilor si oportunitatilor generate din administrarea eficienta a ariei naturale protejate in vederea unei bune administrari a acesteia, precum si asupra necesitatii conservarii biodiversitatii.

Proiectul este cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala in cadrul Programului Operational Sectorial Mediu, Axa Prioritara 4 – Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protectia naturii, gestionat de Ministerul Mediului si Padurilor are o valoare totala de 1.163.444 lei, din care valoarea eligibila este de 994.475 lei. Proiectul se va incheia in decembrie 2014.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente