Produse traditionale si ecologice, la Alba Mall

0
546
Prefectul de Neam? sus?ine promovarea produselor autentice ?i agriculturii ecologice
Prefectul de Neamţ susţine promovarea produselor autentice şi agriculturii ecologice
Produse traditionale si ecologice, la Alba Mall

Producatori din mai multe zone din judetul Alba expun vineri si sambata bucate alese si de calitate, pentru albaiulienii care vor sa se alimenteze cu alimente traditionale. In complexul Alba Mall sunt amenajate 10 standuri, de la care pot fi achizitionate produse ca paine de casa, branza ecologica, mezeluri traditionale, sucuri naturale, dulceturi.
Vineri si sambata, intre orele 12.00 si 20.00, albaiulienii isi pot face aprovizionarea de la Alba Mall, unde se desfasoara Targul de Produse Ecologice, Traditionale si de Casa. La cele aproximativ 10 standuri, puteti gasi produse lactate naturale, mezeluri, paine, sucuri naturale si muraturi de casa.
Va prezentam cateva dintre sortimentele disponibile la targ si preturile de vanzare:
Producator din Pianu de Jos: branza de oaie – 22 lei /kg
Producator din Vadu Motilor: muschiulet de porc – 45 de lei /kg, carnat – 23 lei/kg, costita – 19 lei/kg, slanina – 17 lei/kg, caltabos – 17 lei/kg.
Producator din Loman: cas la bucata, intre 11 lei si 19 lei
Producator din Petresti: paine de casa – de 1,4 kg la 6 lei, respectiv 1,1 kg, la 5 lei; suc natural din mar simplu, la 19, 5 lei (3 litri), 31 lei (5 litri); suc natural macese – 22 de lei (3 litri), 55 lei (5 litri), suc natural mar si sfecla – 22 lei (3 litri), 35 lei (5 litri)
Producator din Bucerdea Vinoasa: unt de casa – 35 lei kilogramul; salata de vinete la borcan – 13 lei, dulceata, diverse sortimente – 12 lei, magiun de prune – 14 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.