Discuta LIVE despre Romania, lider regional in productia de energie eoliana

0
371
Discuta LIVE despre Romania, lider regional in productia de energie eoliana

Discuta LIVE despre Romania, lider regional in productia de energie eoliana

TV Ziare.com va invita, marti, incepand cu ora 12.20, sa intrati in dialog cu Ionel David, public affairs manager la Asociatia Romana pentru Energie Eoliana.

Invitatul Ziare.com va discuta despre sansele Romaniei de a valorifica potentialul energetic eolian.

Ce sanse sunt ca Romania sa devina principalul actor in sud-estul Europei in materie de energie eoliana in urmatorii ani?

Cat de importanta este investitia de la Cogealac pentru sectorul energetic autohton?

Cat de mare trebuie sa fie investitia intr-o centrala eoliana per MW, comparativ cu centralele hidro, termo sau nuclearelectrice?

Care sunt principalele avantaje ale Romaniei pentru investitorii din domeniu? Ce potential energetic offshore are Romania?

Care sunt zonele cu cel mai ridicat potential eolian din Romania, in afara de Dobrogea?

Pentru a participa la discutia cu Ionel David, intrati AICI, incepand cu ora 12.20.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.