Rezervatia, norocul mistretului

0
285
Rezervatia, norocul mistretului
Rezervatia, norocul mistretului

Intr-o prima faza, investitia lui Tiriac se loveste de rigorile Parcurilor Naturale din judet.

Jurnal CS a mai relatat cum, dupa vanatoarea din acest an de la Balc, la care singurul invitat din Caras-Severin a fost primarul Bozoviciului, Aurel Miclea, au avut loc o serie de discutii despre mutarea domeniului de vanatoare din Bihor in Caras-Severin. Locul vizat a fost Valea Almajului, iar zona a fost vizitata chiar de omul de afaceri Ion Tiriac, care s-a aratat incantat.

Intentia ramane, insa lucrurile se vor derula mai greu, deoarece din cele 3.000 de hectare pe cat trebuie sa se intinda domeniul, circa 2.000 fac parte din rezervatiile Semenic-Cheile Carasului si Cheile Nerei-Beusnita.

„Legislatia e foarte stricta, de la faptul ca nu se poate construi nimic in aceste parcuri naturale pana la interzicerea armelor. Noi incercam sa facem demersuri, poate ajungem la o solutie. Nimeni nu vrea sa distruga nimic si se stie ce benefic ar fi pentru zona dezvoltarea acestui proiect. O investitie de peste 10 milioane de euro cand s-ar mai realiza in Valea Almajului daca nu acum? Multi localnici ar avea locuri de munca. Sper ca demersurile de pana acum sa aiba rezultate”, ne-a spus primarul Aurel Miclea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.