Doar o tona de deseuri electrice, electronice si electrocasnice a fost stransa de la baimareni la sfarsitul saptamanii trecute

Baimarenii nu mai au aparatura veche de care ar trebui sa scape. Cel putin asta reiese din datele centralizate in urma campaniei de strangere a deseurilor electrice, electronice si electrocasnice (DEEE) desfasurata sambata, 6 noiembrie, in Baia Mare. Reprezentantii societatii Drusal au declarat ca a fost stransa doar o tona de deseuri, in conditiile in care in alte luni au fost adunate peste 5 tone.

Reprezentantii Drusal au catalogat colectarea de sambata, 6 noiembrie, ca fiind una „slaba”. Seful Corpului Control al societatii Drusal Baia Mare, Cristian Marosan, spune ca s-a adunat doar o tona de deseuri electrice, electronice si electrocasnice, ceea ce inseamna cam 4 mc. S-a actionat pe strazile Sudului, Vasile Lucaciu, Iuliu Maniu, Petru Maior, Victoriei, Izvoarele, Lunci, Poiana si pe bulevardele Republicii si Unirii.

Cristian Marosan spune ca au fost colectate 16 monitoare de calculator si televizoare, noua imprimante xerox, trei frigidere, aragazuri si masini de spalat, trei aspiratoare si telefoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *