Dan PURIC despre spatiile verzi in Romania

0
459

In cadrul campaniei SALVATI SPATIILE VERZI, Asociatia EcoAssist l-a adus la masa de discutii pe domnul Dan PURIC.
EcoAssist
Prin sustinerea dumnealui, aceasta campanie are acum o voce rasunatoare care sa promoveze in randul romanilor o constiinta privind spatiile verzi.

Campania SALVATI SPATIILE VERZI a inceput in data de 5 Iunie a.c. (Ziua Internationala a Mediului) si a inclus pana acum o serie de actiuni precum: lansarea unei scrisori deschise in atentia Primului Ministru, Ministrului Mediului, Presedintelui Camerei Deputatilor si Presedintelui Comisiei de Administratie Publica a Camerei Deputatilor; strangerea a peste 2000 de semnaturi din partea populatiei (fara a beneficia de un partener media sau de un sponsor); realizarea unui sondaj la nivel national prin intermediul IMAS; lobby in Camera Deputatilor pentru initiativele legislative care definesc, administreaza si protejeaza spatiile verzi din Romania (OUG 114/2007 si legea 24/2007); solicitarea si obtinerea sprijinului Parlamentului European prin intermediul europarlamentarului Daciana Sarbu.

Scopul campaniei il constituie atat sensibilizarea deputatilor romani pentru adoptarea unei legislatii realmente benefice spatiilor verzi cat si activarea romanilor de pretutindeni in protejarea spatiilor verzi prin constientizarea importantei acestora, aprecierea si chiar apararea lor in cazul constatarii unor abuzuri.

Pentru mai multe detalii privind fermitatea si claritatea parerilor exprimate de dumnealui pe acest subiect cat si modul de a ne redobandi „aurul verde”, EcoAssist .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.