Dormitoare inspirate din natura

Dormitoare din natura

Natura este sursa de inspiratie atat pentru artisti cat si pentru oricare dintre noi, in timp ce dormitorul este camera unde ne petrecem aproape un sfert din viata noastra, ce-i drept, dormind, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ii acordam importanta.

Din contra, un somn bun, sanatos, se petrece intr-un loc intim, confortabil, frumos, unde sa te retragi in fiecare seara. De aceea, este bine sa acordati o importanta sporita amenajarii dormitorului. Tineti cont in primul rand de personalitatea voastra, de stilul de amenajare, de culori si, nu in ultimul rand, de tendinte.

Natura poate fi o frumoasa sursa de inspiratie si pasionatii de verdeata, copaci sau flori sunt dispusi sa faca aproape orice astfel incat sa fie cat mai aproape de ea. De exemplu, o vedere din dormitor spre o padure verde sau o mare nesfarsita este una din cele mai relaxante si frumoase modalitati prin care iti poti incepe diminetile. Peretii din sticla isi vor face datoria asa cum se cuvine. Acest tip de amenajare este intalnit in decorurile contemporane, minimaliste.

Daca preferati decorurile rustice, puteti introduce plante mai mari direct in dormitor, care sa se potriveasca cu lemnul intalnit aproape in orice coltisor din camera. De asemenea, un pom fructifer isi va face veacul intr-o mansarda sub razele soarelui ce patrund prin ferestrele mari din acoperis.

Culorile pamantii sau neutre sunt recomandate intr-un interior „natural”, in timp ce piesa centrala, si anume patul, devine magic daca apelati la o tablia sau un semi-baldachin care sa imite crengutele de copaci sau chiar tulpinile lor. (Catalina Coca – casamea.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *