Drojdia de bere, „alimentul viu”

Drojdia de bere, "alimentul viu"
Drojdia de bere, "alimentul viu"
Drojdia de bere, „alimentul viu”

17 vitamine, 16 aminoacizi esentiali, 46% proteine, saruri – aceasta concentratie incredibila de substante ce calesc organismul, ca sa tina piept unui numar impresionant de boli, se ascunde intr-o nuca de drojdie. Dar de ce i se spune „alimentul viu”?

Paine, cozonac, bere? Drojdia de bere poate oferi mai mult de atat! Pentru ca este compusa dintr-o multime de ciuperci microscopice care se comporta ca o fabrica de medicamente: produc aproape toate substantele de baza atat pentru stimularea imunitatii, cat si pentru vindecarea multor maladii.

Ce „dospeste” in ea
• La varste mici: cura cu drojdie de bere stimuleaza intregul proces de dezvoltare fizica, psihica si mentala. Aviz parintilor care au copii plapanzi, „nevricosi” si/sau cu probleme de concentrare!
• La adolescenta: vitaminele si aminoacizii din drojdie regleaza procesele hormonale, prevenind „accidente” de genul maturizarii intarziate a organelor genitale, eruptiilor de acnee, hirsutismului (la fete), „derapajelor” emotionale.
• La adulti: drojdia furnizeaza energie trupului si mintii si te ajuta sa stii stresul in frau.
• La varsta a treia: vitaminele, aminoacizii si oligoelementele tin piept radicalilor liberi si forteaza, astfel, procesul de imbatranire sa-si reduca viteza.
Trateaza obezitatea si diabetul
Cercetatorii ne incurajeaza sa tinem sub control aceste proble si prin cure cu drojdie de bere (stabilite de catre medicul specialist). Cromul – oligoelement important din compozitia drojdiei – este cel ce drege lucrurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *